O Ses Türkiye Mert Fırat kimdir? Mert Fırat kaç yaşında, nereli, evli mi?

O Ses Türkiye 2021 yılbaşı programı konukları arasında Kefaret dizisinden tanıdığımız oyuncu Mert Fırat yer almakta. Nurgül Yeşilçay ile başrolleri paylaşan ve geçtiğimiz aylarda baba olan Mert Fırat’ın hayatını sizler için derledik. Mert Fırat kimdir, nereli, kaç yaşında gibi detaylar burada.

O Ses Türkiye 2021 yılbaşı özel programı konukları arasında Kefaret dizisinden tanıdığımız Mert Fırat da bulunmakta. Başrollerini Nurgül Yeşilçay ile paylaştıkları Kefaret dizisinde Sinan komiser rolünü canlandıran Mert Fırat’in geçtiğimiz aylarda da bir kız çocuğu babası olmuştu.

O SES TÜRKİYE KONUĞU MERT FIRAT KİMDİR?

Gerçek ismi Şahabettin Mert Fırat olan ancak Mert Fırat adı ile tanınan ünlü oyuncu 10 Ocak 1981 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Fırat, aslen Çerkez ve Arap kökenlidir.

Babası, 1980’li yıllara damgasını vurmuş arabesk sanatçılarından Nihat Fırat’tır. Baba tarafından Antakyalı anne tarafından ise Kayserili olan Mert Fırat, ortaokuldan bu yana tiyatro kolunda görev almıştır.

O Ses Türkiye Mert Fırat kimdir? Mert Fırat kaç yaşında, nereli, evli mi?

Liseyi bitirdikten sonra yazın Alanya‘da garsonluk yapan Mert Fırat, kazandığı para ile İsveç’e kız arkadaşının yanına kadar gitmiştir. İsveç'te de garson, aşçı olarak çalışan Fırat, aynı zamanda üniversitede radyo televizyon eğitimi görmüştür. Daha sonra orayı yarıda bırakarak tekrardan Ankara’ya dönen Fırat, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden 2006 senesinde mezun olmuştur.

Mert Fırat, en büyük çıkışını Yersiz Yurtsuz dizisindeki Hüseyin karakteriyle yapmıştır. 2018 yılından kendi gibi oyuncu olan İdil Fırat ile evlenen Mert Fırat, 13 Kasım tarihinde kız bebeği babası olmuştur. Mert Fırat şu sıralarda FOX’da yayınlanan Kefaret dizisinde Sinan komiser rolündedir.

O Ses Türkiye Mert Fırat kimdir? Mert Fırat kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Mert Fırat O Ses Türkiye 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.