O Ses Türkiye Kerem Bürsin kimdir? Kerem Bürsin kaç yaşında, nereli, evli mi?

O Ses Türkiye 2021 yılbaşı programı konuklarından birisi Sen Çal Kapımı adlı dizisiyle fırtınalar estiren Kerem Bürsin. Yakışıklılığı kadar oyunculuğu ile de dikkat çeken Kerem Bürsin’in hayatını sizler için derledik. Peki, Kerem Bürsin kimdir, nereli, kaç yaşındadır?

O Ses Türkiye 2021 yılbaşı özel programı konuklarından birisi de yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin oldu. Son zamanlarda FOX ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile başrollerde oynayan Kerem Bürsin her hareketi ile her zaman adından söz ettirmeyi başarmakta.

O SES TÜRKİYE KONUĞU KEREM BÜRSİN KİMDİR?

4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Kerem Bürsin, babasının işlerinden doalyı daha küçük yaşlarda çeşitli ülkelerde bulundu. ABD’nin Texas eyaletine 2002 senesinde yerleşen Kerem Bürsin, lise eğitiminin hemen ardından yükseköğretim için Boston’da yaşadı.

O Ses Türkiye Kerem Bürsin kimdir? Kerem Bürsin kaç yaşında, nereli, evli mi?

Emerson College’de oyunculuk üzerine eğitim alarak kendisini geliştiren Kerem Bürsin, üniversite eğitimin ardından da Los Angeles’e yerleşerek kariyer anlamında ilk adımlarını da atmış oldu. Türkiye’ye kuzeninin düğünü için gelen Bürsin, Gaye Sökmen ile tanışarak Güneşi Beklerken isimli dizi de rol almayı başardı.

Çağan Irmak’ın yönetmiş olduğu Unutursam Fısılda adlı filmde Mehmet Günsür, Farah Zeynep Abdullah ve Hümeyra ile başrolleri paylaşan Bürsin kısa süreçli olarak Mavi Jeans markasının reklamlarında oynadı. Şeref Meselesi ve Bu Şehir Arkandal Gelecek adlı yapımlarda da rol alan Kerem Bürsin şu anda halen devam eden Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan karakterine hayat vermekte.

Adı Soyadı: Kerem Bursin
Doğum Tarihi: 4 Haziran 1987
Nereli: İstanbul
Burcu: İkizler
Kilosu: 71
Boyu: 1.79
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Kumral

instagram Hesabı: https://www.instagram.com/thebursin

Rol Aldığı Dizi ve Filmler

2006- Rozar Man2006- Thursday
2007- The Architec
2008- Killian
2010- Sharktopus
2010- Kiss of Death
2013- The Living Death
2013- Palace of the Damned
2013-2014- Güneşi Beklerken
2014- Unutursam Fısılda
2014- Şeref Meselesi
2017- Bu Şehir Arkandan Gelecek

O Ses Türkiye Kerem Bürsin kimdir? Kerem Bürsin kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Kerem Bürsin O Ses Türkiye 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.