O Ses Türkiye ilk hangi yıl başladı? Jürileri kimlerdi?

O Ses Türkiye 2021 yılbaşı özel programı ile bu akşam TV8'de ekrana geliyor. Jüri üyeleri ve konuklarıyla muhteşem bir yılbaşı gecesi sunacak olan O Ses Türkiye ilk hangi yıl yayınlanmaya başladı? İlk jürileri kimlerdi?

2021 Yılbaşı özel programı ile ekrana gelen O Ses Türkiye, bu akşam canlı yayınla TV 8'de ekrana geliyor. Birbirinden değerli konukları ile yeni yıla girecek olan O Ses Türkiye ilk yayın tarihi ve ilk jürileri haberimizde.

O SES TÜRKİYE İLK HANGİ YIL BAŞLADI? İLK YAYIN TARİHİ

10 Ekim 2011'de yayınlanmaya başlamıştır. Programın sunuculuğunu Acun Ilıcalı, jüri üyeliklerini Hadise Açıkgöz, Mustafa Sandal, Hülya Avşar ve Murat Boz yapmıştır. Yarışmanın bazı bölümleri Show TV HD'den de yayınlanmıştır. 19 Şubat 2012 tarihinde yapılan büyük finalde Hülya Avşar'ın ekibinden Fatma İşcan; Murat Boz'un ekibinden Oğuz Berkay Fidan; Mustafa Sandal'ın ekibinden, İbrahim Şevki ve Hadise Açıkgöz'ün ekibinden Bihter Erkmen yarışmıştır. Tüm yarışmacılar bir şarkı seslendirdikten sonra bir yarışmacı SMS oylamasının sonucuna göre elenmiştir.

 İlk sezonundan bu yana O Ses Türkiye şampiyonları

Her elemeden sonra yarışmacılar yeni bir şarkı seslendirerek yeniden SMS oylaması yapılmış ve bu yeni sonuçlara göre elemeler yapılmıştır. Oylamaların sonucuna göre ise Bihter 4., Fatma 3., İbrahim 2. ve Oğuz 1. olarak yarışmanın şampiyonu olmuştur. Yarışmanın 1.si olan Oğuz Berkay Fidan Murat Boz'un ekibinden olduğu için şampiyon jüri Murat Boz olmuştur.

İLK JÜRİLERİ KİMLERDİ?

1. Sezon. 10 Ekim 2011'de yayınlanmaya başlayan O Ses Türkiye'de Programın sunuculuğunu Acun Ilıcalı, jüri üyeliklerini Hadise Açıkgöz, Mustafa Sandal, Hülya Avşar ve Murat Boz yapmıştır.

O Ses Türkiye ilk hangi yıl başladı? Jürileri kimlerdi? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı O Ses Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.