O Ses Türkiye ile meşhur olan Yansı Dilan Özçolpan uyuşturucudan yakalandı

Adını O Ses Türkiye isimli şarkı yarışmasıyla duyuran Yansı Dilan Özçolpan, uyuşturucu madde almak isterken yakayı ele verdi. Özçolpan uyuşturucu madde almak için Veysel S.'yi aradı. Uyuşturucu satıcısı polise yakalanınca, kendisini arayan telefon numarasını polise bildirdi. Telefon numarasından yola çıkarak kimlik bilgilerinden Yansı Dilan Özçolpan'a ulaştı.

Adını O Ses Türkiye yarışmasıyla duyuran şarkıcı Yansı Dilan Özçolpan, uyuşturucu madde almak için daha önceden tanıdığı Veysel S. isimli şahsı aradı.

7 Ocak'ta gerçekleşen olayda, uyuşturucu satıcısı Veysel S. şarkıcının isteği üzerine yanına 4 gram kokain alarak yola çıktı. Bu sırada Beşiktaş'taki polis çevirmesine takılan Veysel S.'nin pet şişenin kapağına zulalandığı uyuşturucu madde polisler tarafından bulundu.

VEYSEL S. TAŞIYICILIK YAPTIĞINI SÖYLEDİ

İfadesi alınmak üzere karakola götürülen Veysel S. söz konusu uyuşturucu maddenin kendisinden istendiğini, sadece taşıyıcılık yaptığını ve Nişantaşı'nda bulunan bir adrese teslim edeceğini ifade etti.

O Ses Türkiye ile meşhur olan Yansı Dilan Özçolpan uyuşturucudan yakalandı


TELEFON NUMARASINDAN KİMLİK BİLGİLERİNE ULAŞILDI

Polislere delil olarak kendisini arayan telefon numarasını gösteren Veysel S. suçsuz olduğunu beyan etti. Polis, Veysel S.'yi arayan telefon numarasının kimlik bilgilerinden Yansı Dilan Özçolpan'a ulaştı.


UYUŞTURUCU MADDE KULLANMADIĞINI İDDİA ETTİ

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; İfadesi alınmak üzere karakola götürülen şarkıcı, 'Ben olayın yaşandığı anlarda sahnede şarkı söylüyordum. Her şey tamamen yanlış anlaşılmadan ibarettir' diyerek uyuşturucu madde kullanmadığını ifade etti.

Savcılık, uyuşturucu madde temin etmek suçundan şarkıcı hakkında soruşturma başlattı.

 

O Ses Türkiye ile meşhur olan Yansı Dilan Özçolpan uyuşturucudan yakalandı ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Yansı Dilan Özçolpan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.