O Ses Türkiye final mi yapıyor? 13 Kasım 2021 O Ses Türkiye bitiyor mu?

Kulisleri yerinden oynatacak bomba gibi bir karar Acun Ilıcalı tarafından verildiği iddia edildi. O Ses Türkiye’nin final yapacağı iddia edildi. İzleyenler de O Ses Türkiye 2021 final mi yapıyor sorusuna yanıt aradı. Peki, O Ses Türkiye 13 Kasım da neden bitiyor?

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye 2021 yarışması hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç gibi isimlerin yer aldığı O Ses Türkiye yarışmasının 13 Kasım 2021 Cumartesi akşamında erken final yapacağı iddia edildi.

O Ses Türkiye 2021 Final Mi Yapıyor?

2021 yılında reytinglerde büyük bir düşüş yaşayan ve 17. sıraya kadar gerileyen O Ses Türkiye yarışmasının 13 Kasım 2021 Cumartesi akşamında son bölümle final yaparak biteceği ve TV8 ekranlara veda edeceği gelen son iddialar arasında yer aldı.

O Ses Türkiye final mi yapıyor? 13 Kasım 2021 O Ses Türkiye bitiyor mu?

O Ses Türkiye 2021’in erken final yapacağı iddiaları sonrasında bu konuda Acun Ilıcalı tarafından henüz bir açıklama gelmedi.

Bu sezon jüri koltuğunda oturmayan Hadise'nin hayranları ise sosyal medyadan manidar paylaşımlarda bulunurken "Hadise olmadığı için reytinglerdeki düşüşe hiç şaşırmadık" yorumlarında bulundu.

O Ses Türkiye final mi yapıyor? 13 Kasım 2021 O Ses Türkiye bitiyor mu? - Resim : 2

Acun Ilıcalı, Hadise'nin artık O Ses Türkiye'de olmayacağını söyleyerek Oğuzhan Koç ile bu görev için görüştüğünü açıklamıştı. Ilıcalı, "O Ses Türkiye'yi ikiye ayırdık. Bir de 'O Ses Rap' var. Hadise'de orada. Hem Hadise çok başarılı oldu hem de program çok başarılı oldu" demişti.

O Ses Türkiye final mi yapıyor? 13 Kasım 2021 O Ses Türkiye bitiyor mu? ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Acun Ilıcalı TV8 final
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.