O Ses Türkiye Cezayirli yarışmacı kimdir? Wafa Benradja kaç yaşında, nereli?

O Ses Türkiye 2021’de Cezayirli yarışmacı Wafa Benradja kimdir sorusu merak edilmekte. Yeni sezonda O Ses Türkiye yarışmasında büyük ilgi gören Wafa Benradja adlı yarışmacı performansıyla büyük alkış aldı. Peki, Wafa Benradja kaç yaşında, nereli?

Ekranların en çok izlenen programlarından O Ses Türkiye’deki Wafa Benradja adlı yarışmacı jüri üyelerinden dördününde dönmesine sebebiyet vererek izleyenler tarafından da oldukça merak edildi. İşte, Wafa Benradja hakkında son bilgiler…

Wafa Benradja Kimdir?

25 yaşındaki Wafa Benradja yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Aslen Cezayirli olan Wafa Benradja şarkıcı, söz yazarı ve hem de veteriner. Türkiye’ye 8 ay kadar önce gelen Benradja, boş zamanlarında tenis oynuyor ve aynı zamanda da profesyonel hentbol oyunculuğunda yer alıyor.

O Ses Türkiye Cezayirli yarışmacı kimdir? Wafa Benradja kaç yaşında, nereli?

Instagram’da “wafabenradja” kullanıcı adıyla yer alan Benradja, O Ses Türkiye kör eleme turunda tercihini Ebru Gündeş’in takımından yana kullandı.

O Ses Türkiye Cezayirli yarışmacı kimdir? Wafa Benradja kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Cezayir Wafa Benradja
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.