O Ses Türkiye 2022 yılbaşı konukları belli oldu mu? İşte adı geçen ünlü isimler!

O Ses Türkiye 2022 yılbaşı programı 31 Aralık Cuma akşamında TV8 ekranlarında olacak. Bu anı heyecanla bekleyen izleyenler ise O Ses Türkiye 2022 için adı geçen ünlü isimleri merakla beklemekte. Peki, O Ses Türkiye 2022 programı özel konukları belli oldu mu?

O Ses Türkiye 2022 yılbaşı özel programı için geriye sayım başladı. 31 Aralık akşamında TV8 ekranlarında yayınlanacak. O Ses Türkiye 2022 yılbaşı programı için birçok ünlü ismin adı geçmeye başladı. Yılbaşı özel programında tıpkı her yıl olduğu gibi 2022 senesinde de müzik ve spor dünyasından pek çok ünlü ismin sahne alıp şarkı söyleyecek.

Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç jürisinden oluşacak O Ses Türkiye 2022 yılbaşı özel programında birçok ünlü ismin sahnedeki yerlerini alarak izleyenler ve konuklar için sevdikleri şarkıları seslendirecek.

O Ses Türkiye 2022 yılbaşı konukları belli oldu mu? İşte adı geçen ünlü isimler!

O Ses Türkiye 2022 Yılbaşı Özel Programı Konukları

O Ses Türkiye 2022 yılbaşı özel programı konukları henüz belli olmadı. Ancak adı geçen ünlüler arasında ünlü televizyoncu Müge Anlı, Aşk Mantık İntikam dizisinin yıldızları Burcu Özberk ve İlhan Şen, Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen, Yargı'nın başrol oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece ve Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar sahne alacağı konuşulan isimler arasında.

Acun Ilıcalı'nın da yakın arkadaşları olan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ile Fenerbahçeli futbolcu Mesut Özil'in de yarışmada performans sergileyeceği iddia edildi.

O Ses Türkiye 2022 yılbaşı konukları belli oldu mu? İşte adı geçen ünlü isimler! ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Yılbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.