O Ses Türkiye 2021 kazanan ismi belli oldu!

Koronavirüs nedeniyle bu sene ekranlara ara veren TV 8’in sevilen programı O Ses Türkiye, 31 Aralık gecesi yılbaşı özel bölümüyle seyircisiyle hasret giderdi. Birbirinden ünlü isimlerin sahneye çıkarak şarkı söylediği programın kazanan takımı belli oldu.

Her yıl geleneksel haline gelen O Ses Türkiye Yılbaşı özel programına ünlü isimler akın etti. Jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Hadise, Beyazıt Öztürk ve Murat Boz’un oturduğu programa Kerem Bürsin, Hande Erçel, Ezgi Mola, Cemal Can Canseven, Aleyna Tilki, Mert Fırat, Serhat Kılıç, Enis Arıkan, Hasan Can Kaya, Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Özge Özder, Sinan Güleryüz, Miray Daner, Ayça Ayşin Turan, Nazlı Çelik, Burcu Özberk, Mustafa Mert Koç ve Hakan Çalhanoğlu gibi ünlü isimler konuk olarak katıldı. Jüri üyelerinin konukları takımlarına katmak için mücadele verdiği yarışmanın birincisi diğer yıllardan farklı olarak SMS ile belirlendi.

O Ses Türkiye 2021 kazanan ismi belli oldu!

O Ses Türkiye Yılbaşı programının şampiyonu SMS oylaması sonucunda belli oldu. SMS oylarının sonucuna göre Ebru Gündeş’in takımı kazanan olarak seçildi. Ebru Gündeş’in takımında Cemal Can Canseven, Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir yer aldı.

 

 

O Ses Türkiye 2021 kazanan ismi belli oldu! ile ilgili etiketler Hadise O Ses Türkiye Beyazıt Öztürk Ebru Gündeş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.