O Ses Türkiye 2020 ne zaman başlıyor? O Ses Türkiye yayınlanmayacak mı?

O Ses Türkiye 2020 ne zaman başlıyor? TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı O Ses Türkiye 2020’den bomba gibi bir haber geldi. O Ses Türkiye 2020 yayınlanmayacak mı? İşte, O Ses Türkiye yarışmasıyla ilgili tüm detaylar…

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı O Ses Türkiye’den üzücü bir haber geldi. Yapımcı Acun Ilıcalı’nın şu anda TV8 ekranlarında yeni sezona damgasını vuran MasterChef yarışmasını devam ettireceği iddia edildi. Peki, O Ses Türkiye başlayacak mı?

O Ses Türkiye 2020 yayınlanmayacak mı?

Herkesin merakla beklediği sorunun cevabı sonunda geldi. 10 yıldır yayın hayatına devam eden ve izleyenler tarafından yakından takip edilen O Ses Türkiye 2020 yarışması ile ilgili bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. O Ses Türkiye 2020 yarışmasının bu sezon iptal edildiği ve MasterChef programının reytinglerinden memnun kalan Acun Ilıcalı’nın ‘devam’ kararı aldığı ifade edildi.

O Ses Türkiye yarışmasının yerine ise TV8 ekranlarında Beyazıt Öztürk, İbrahim Büyükak ve Hadise’nin sunacağı Pişti adlı bir programın başlayacağı iddia edildi.

 

O Ses Türkiye 2020 ne zaman başlıyor? O Ses Türkiye yayınlanmayacak mı? ile ilgili etiketler O Ses Türkiye MasterChef o ses türkiye 2020 O Ses Türkiye ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.