O Ses Türkiye 10. yıl özel sonunda jüri üyeleri kimler? O Ses Türkiye hangi günler, saat kaçta?

tv8 ekranlarında yayınlanacak olan O Ses Türkiye 10. yıl özel sezonunu da her zaman olduğu gibi Acun Ilıcalı sunacak. Bir ekran klasiği haline gelen ve sevilen yarışma programı yeni sezonuyla da kulakların pasını silecek. Peki O Ses Türkiye yeni sezon jüri üyeleri kimler? O Ses Türkiye hangi günler, saat kaçta başlıyor?

Acun Ilıcalı'nun sunduğu ve Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş, Oğuzhan Koç ile Murat Boz'un jüri üyeliği yaptığı O Ses Türkiye yeni sezon bu akşam TV8'de başlıyor. Bir ekran klasiği haline gelen ve ilgiyle takip edilen O Ses Türkiye hangi günler yayınlanacak?

O SES TÜRKİYE YENİ SEZON JÜRİ ÜYELERİ KİMLER?

10. yıl özel sezonuyla 2 Ekim 2021 Cumartesi akşamı başlayacak olan O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeleri de değişti. Hatırlanacağı gibi Hadise bu yıl O Ses Türkiye jüri üyeliğinde olmayacağını açıklamıştı.

Seyircinin karşısına bu yıl O Ses Türkiye jüri üyeliklerine Oğuzhan Koç, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Beyazıt Öztürk çıkacak. Acun Ilıcalı'nun sunacağı O Ses Türkiye yine heyecan dolu anlara sahne olacak.

HADİSE O SES TÜRKİYE'DEN NEDEN AYRILDI?

O Ses Türkiye 10. yıl özel sonunda jüri üyeleri kimler? O Ses Türkiye hangi günler, saat kaçta? ile ilgili etiketler O Ses Türkiye o ses türkiye yeni sezon jüri üyeleri kimler o ses türkiye hangi günler o ses türkiye saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.