O pankart kızdırdı! Hasan Şaş taraftarla tartıştı

Trabzonspor'un 10 kişi kalan Galatasaray'ı 4-0 yendiği maçın ardından gergin dakikalar yaşandı. Tribünlerde "Artık sarmıyor" pankartı asıldı. Trabzonspor'un resmi Twitter hesabından da paylaşılan pankart sarı kırmızılı takım yönetimince tepki ile karşılandı. Maç sonunda Terim'in yardımcılarından Hasan Şaş da Trabzonsporlu taraftarlarla tartıştı.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında karşılaştığı Galatasaray'ı 4-0 mağlup eden Trabzonspor maç sonu rakibine göndermede bulundu.

Yeni mabedi Medical Park Stadyumu'nda oynadığı üç G.Saray karşılaşmasından da galibiyetle ayrılan bordo-mavililer, resmi siteden yaptığı paylaşımda "Artık sarmıyor" ifadesini kullandı.

O pankart kızdırdı! Hasan Şaş taraftarla tartıştı

Maç sonunda bir diğer gerginlik noktası ise Galatasaray yedek kulübesinin bulunduğu bölgeydi. Yedek sırasının arkasındaki bordo mavili takım taraftarları ile Fatih Terim'in yardımcılarından Hasan Şaş arasında tartışma yaşandı.

O pankart kızdırdı! Hasan Şaş taraftarla tartıştı - Resim : 2

 Fatih Terim ve yardımcıları araya girerek Hasan Şaş'ı zorlukla sakinleştirdi. 

O pankart kızdırdı! Hasan Şaş taraftarla tartıştı ile ilgili etiketler Hasan Şaş Trabzonspor Galatasaray artık sarmıyor pankartı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.