Güzel oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni partneri olacak!

13 yıl önce çekilen ve büyük beğeni toplayan Orgenize İşler filminin devam filmiyle seyirci karşısına çıkacak Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri belli oldu.

İlk film 36 hafta vizyonda kalmış ve toplam 2 milyon 618 bin 244 gişe yapmıştı. Projenin merakla beklenen devam filmi "Organize İşler 2: Sazan Sarmalı"nın bu hafta okuma yapıldı.

Seçim sonrası hemen sete çıkmayı planlayan Yılmaz Erdoğan bu kez Ezgi Mola, Kıvanç Tatlıtuğ, Mahir İpek, Bensu Soral, Okan Çabalar ve Rıza Kocaoğlu gibi ünlü isimlerle çalışacak.

KIVANÇ TATLITUĞ'A EKİN TÜRKMEN EŞLİK EDECEK

Filmde bir kabadayıya hayat verecek olan Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgilisini ise Ekin Türkmen'in canlandıracağı öğrenildi.

 Güzel oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni partneri olacak!

Ekin Türkmen son olarak "Benzersiz" isimli sinema filminde başrol oynamıştı. Güzel oyuncu, iddialı bir rolle setlere dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Güzel oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni partneri olacak! ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ organize işler organize işler 2 kadrosu ekin türkmen
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.