O oyuncu, Alihan'ı tavlamaya geliyor!

FOX TV'nin beğeni toplayan dizisi Yasak Elma'nın kadrosuna sürpriz bir isim daha katıldı. Son olarak İstanbullu Gelin dizisinde Burcu karakterine hayat veren Ebru Şahin, dizinin Alihan'ı, Onur Tuna'yı etkilemeye çalışacak.

Pazartesi günleri FOX’ta izleyiciyle buluşan ve başladığı günden beri büyük beğeni toplayan “Yasak Elma” dizisine sürpriz bir isim katıldı.

KADROYA EBRU ŞAHİN DAHİL OLDU

Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin başrollerini paylaştığı, yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı ‘’Yasak Elma’’ kadrosuna başarılı oyuncu Ebru Şahin dahil oldu.

O oyuncu, Alihan'ı tavlamaya geliyor!
Şahin, 17 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak olan dizinin 14. bölümünden itibaren “Hira” karakterine hayat verecek. Hira, Alihan’ın (Onur Tuna) havacılık şirketine iş başvurusunda bulunan, soğukkanlı ama güzel bir kadın olarak izleyici karşısına çıkacak.

O oyuncu, Alihan'ı tavlamaya geliyor! ile ilgili etiketler Yasak Elma Ebru Şahin Onur Tuna hira
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.