O muhabirin yaptığı hazırlık böyle görüntülendi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin düzenlediği basın toplantısını sabote eden eski Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan'ın o toplantıdan yeni bir fotoğrafı ortaya çıktı. Bakan danışmanının kendisine 'soru sormuyoruz' sözlerine sinirlenip söz aldığını iddia eden Turan'ın yaptığı hazırlık o kareye yansıdı.

Anadolu Ajansı ile ilişiği kesilen muhabir Musab Turan, dün Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'ye yönelttiği skandal soruyla basın toplantısını sabote etti.

Ağabeyinin FETÖ'den tutuklu bir polis memuru olduğu, ablasının FETÖ'cülere para gönderdiği ve babasının da FETÖ elebaşı Gülen'e övgüler dizdiği ortaya çıkan Musab Turan, sosyal medyadan bir açıklama yayınladı.

Turan, yaptığı açıklamada bu soruyu sormanın niyetinde olmadığını belirterek "Sayın bakanın danışmanı Rıdvan Tezel pişkin bir şekilde kulağıma geldi, 'soru sormuyoruz' dedi. Burada bende kayış attı." ifadesini kullandı.

SORUYU SORMADAN ÖNCE TELEFONUNU SABİTLEDİ

Yaşananların planlı olmadığını öne süren Turan'ın öncesinde yaptığı hazırlığı gösteren bir fotoğraf ortaya çıktı. O ana ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından da canlı yayınlayan Turan'ın, sorusunu sormadan önce telefonunu bakanlara doğru sabitlediği görüldü.

O muhabirin yaptığı hazırlık böyle görüntülendi

O muhabirin yaptığı hazırlık böyle görüntülendi ile ilgili etiketler FETÖ Bekir Pakdemirli Mustafa Varank Anadolu Ajansı telefon
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.