O meslek grubuna 29 bin TL’lik promosyon geldi! Anlaşma tamam

Çalışanların yüksek meblağlarda aldıkları banka promosyonlarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez haber sağlık çalışanları için geldi. İşte tüm detaylar…

İlk olarak Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) hizmet dökümünden emekli olanlara verildiği için emekli promosyonları olarak adlandırılan banka promosyonları, geçtiğimiz yıllarda çalışanlara da verilmeye başlandı. Bu kapsamda pek çok kamu çalışanı banka promosyonu aldı. Devam eden promosyon görüşmeleri son olarak Jandarma Genel Komutanlığı ve sağlık çalışanları için konuşuluyordu. Bugün bir haber de sağlık çalışanları için geldi.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün personellerine aldığı banka promosyonları, zaman içerisinde tüm kamu personellerine yayıldı. Öğretmenlerden sağlık çalışanlarına; belediye çalışanlarından bakanlık çalışanlarına kadar pek çok kamu personeli için verilen maaş promosyonlarından bu kez il sağlık müdürlüğü çalışanları yararlanmaya başladı. Bugün bir il sağlık müdürlüğü 29 bin TL’lik promosyona imza attığını duyurdu.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ PROMOSYON GÖRÜŞMELERİ SONUÇ VERDİ

O meslek grubuna 29 bin TL’lik promosyon geldi! Anlaşma tamam

Sağlık çalışanları için merkezi olarak yürütülen promosyon görüşmeleri, il sağlık müdürlükleri kapsamında bölgesel olarak yürütülüyordu. Bugün bir görüşme daha sonuç verdi ve Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü, personelleri için promosyon aldı. 29 bin TL anlaşmaya varan Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü, promosyonların nasıl ödeneceğini de duyurdu.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü’nün personelleri için aldığı 29 bin TL’lik promosyonun 25 bin 200 TL’sinin tek seferde ve nakit olarak ödeneceği öğrenildi. Geriye kalan promosyonun 3 bin 800 TL değerinde banka promosyonu olarak hesaplara geçeceği bilgisi Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kamuoyu ile paylaşıldı.

REKOR HALA ESKİŞEHİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ’NDE

Bu sene pek çok kamu kuruluşu çalışanların 3 yıllık maaşına karşı promosyon aldı. En yüksek promosyon tutarı Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nden geldi. Üniversite personeli için anlaşmaya varan Rektörlük, 41 bin 500 TL promosyon tutarı altına imzayı attı.

Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi 3 yıl için 31 bin 100 TL promosyon alırken; Eskişehir Sağlık Müdürlüğü 35 bin 200 TL, Bingöl Özel İdaresi 23 bin 875 TL, Ankara Tarım İl Müdürlüğü 22 bin 100 TL, Ankara İl Kültür Müdürlüğü 25 bin 500 TL, Edirne Keşan Milli Eğitim Müdürlüğü ise 25 bin 250 TL promosyon verme kararı aldı. Ticaret Bakanlığı, çalışanları için 20 bin TL promosyona imza atarken; Adalet Bakanlığı ise çalışanları için 25 bin TL promosyonu imzaladı.

O meslek grubuna 29 bin TL’lik promosyon geldi! Anlaşma tamam ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı banka promosyonu Eskişehir Şanlıurfa
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.