O mesajları gören rektör Özlenen Özkan şoke oldu

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, kendisi adına açılan sahte bir sosyal medya hesabından dolandırıcılık yapıldığını öğrenince şoke oldu. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Özkan, yasal işlemlerin başlatıldığını belirtti.

Rektör Özlenen Özkan, tanıdığı bir isimle, kendi adına açılan sahte Instagram hesabından yapılan konuşmaları da paylaştı.

Rektör Özkan, "Bana ait olmayan bu hesaptan dolandırıcılık yapılmaya çalışıldığı tespit edilmiştir. Yasal işlemler başlatılmıştır. Lütfen itibar etmeyin" dedi.

Rektör Özkan adına açtığı sahte hesaptan yapılan konuşmalarda ’Selam canım nasılsın’ diyen dolandırıcı, ’İyiyim hocam siz nasılsınız, teşekkür ederim’ yanıtı aldıktan sonra, ’İyiyim teşekkürler canım. PTT’den pandemi özel alışveriş çeki dağıtılıyor seni de düşündüm, senin cep telin faturalı mıydı’ diye soruyor.

Evet hocam faturalı hattım. Çok teşekkür ederim’ yanıtını aldıktan sonra da ’Numaranı yaz katılımını yapalım canım’ diyerek, karşı tarafın cep telefon numarasını alıyor. Ardından ise telefona gelen mesaja ’Evet’ yazıp 5523’e mesaj gönderilmesini istiyor.

O mesajları gören rektör Özlenen Özkan şoke oldu
O mesajları gören rektör Özlenen Özkan şoke oldu ile ilgili etiketler Rektör Akdeniz Üniversitesi mesaj Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.