O masada neler konuşuldu?

Galatasaray'da kulüp başkanı Mustafa Cengiz, 2. başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcısı Yusuf Günay, yönetici Kaan Kançal ve teknik direktör Fatih Terim bir toplantıda bir araya geldi.

Galatasaray'da önceki akşam gerçekleşen buluşma merak konusu oldu. Kulüp başkanı Mustafa Cengiz, 2. başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcısı Yusuf Günay, yönetici Kaan Kançal ve teknik direktör Fatih Terim yemekli toplantıda kulübün gündemindeki sorunları görüştü. Yeni transferleri değerlendiren Terim, “Babel hücumda önemli rol oynayacak. Adem, Şener ve Jimmy de kadro derinliği açısından önemli” dedi.

VEDAT MURİQİ İÇİN İYİ TEKLİF VERİLDİ

Hürriyet'in haberine göre, Yemekte, o saatlerde Fenerbahçe’ye transferi henüz kesinleşmeyen Vedat Muriqi’nin durumu da konuşuldu. Fatih Terim, 3.7 milyon Euro artı Ozornwafor’u kiralamayı ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay vermeyi teklif edip beklemeye çekilen yönetimin politikasını desteklediğini ifade etti. Yöneticilerin konuyla ilgili olarak, “Biz gerekeni yaptık. ‘Fenerbahçe’ye gitmek istiyorum’ diyen bir oyuncuya Galatasaray o saatten sonra talip olmaz. Galatasaray’a yakışan, o futbolcudan vazgeçmektir” dediği öğrenildi.

‘ELİMİZDE ŞAMPİYON BİR KADRO VAR’

Toplantıda, transferde bundan sonra izlenecek yol haritası da belirlendi. Sarı kırmızılılar öncelikle orta saha ve forvete birer takviye yapma kararı aldı. Sevilla’dan Ever Banega transferi ve Mbaye Diagne’nin durumuna göre planların revize edilmesi kararı da alındı. Fatih Terim son olarak, “Elimizde şampiyon bir takım var. Kadro derinliğimiz de geçen sezona göre daha iyi oldu. Bu aşamadan sonra aceleci davranmaya gerek yok. Mali açıdan doğru hamleler yapmalıyız” dedi.

O masada neler konuşuldu? ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz Fatih Terim Abdurrahim Albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.