O marketten yeni indirim hamlesi herkesi sevindirdi! Et ürünleri neredeyse yarı fiyatına düştü…

Türkiye’nin önde gelen zincir marketlerinden 2023 yılında indirim fırsatları sunulmaya devam ediyor. Tarım Kredi Market tarafından indirim fırsatları duyuruldu. Neredeyse yarı fiyatına satışlar başladı!

Çoğu marketten çok daha düşük fiyatlar ile et ürünlerini satışa çıkaran Tarım Kredi, Et ve Süt Kurumu tarafından uygun fiyatlı ürünleri birçok noktada satışa sunmaya hazırlanıyor. Şu an için 100 şubede yapılan indirimli satışların 100 şubeye yayılması için çalışmalar başlatıldı.

2023 yılında da devam eden zamlar ve enflasyon ile gelen yaşam pahalılığı nedeniyle marketlerden yapılacak indirimler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Tarım ve Kredi Kooperatifleri ise birçok üründe indirme gitmeye devam ediyor. Zincir marketlere göre neredeyse yarı fiyatına et ürünlerinin satılması hedefleniyor.

TARIM KREDİ ET ÜRÜNLERİNİ YARI FİYATINA VERECEK!

Enflasyonla mücadele kapsamında Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından birçok ürün Türkiye genelinde açılan Tarım Kredi Marketlerde uygun fiyatla satılmaya başlamıştı. Et ürünleri de bu kapsamda indirime girdi. Tarım Kredi Market şubelerinin sayısının artırılmasına yönelik de hamle geldi.

Tarım ve Orman Bakanlığı daha uygun fiyatlı et satışı için harekete geçti. Tarım Kredi Marketin 250 şubesinde piyasanın yarı fiyatına satılan beyaz ve kırmızı etin 1000 şubeye yayılması bekleniyor.

TARIM KREDİ ET FİYATLARI NE KADAR?

O marketten yeni indirim hamlesi herkesi sevindirdi! Et ürünleri neredeyse yarı fiyatına düştü…

ATV’de yer alan habere göre Tarım Kredi Marketlerde diğer zincir marketlere göre çok daha ucuza et ürünlerinin satışı gerçekleştiriliyor. Zincir marketlerde dana kıymanın kilosu ortalama olarak 160 TL’den satışa sunulurken, dana kuşbaşının fiyatı ise 190 TL’lere dayanmış durumda. Tarım Kredi şubelerinde ise kıymanın kilosu 89 TL, dana kuşbaşının kilosu ise 99 TL’den satışa sunulduğu ifade edildi.

TARIM KREDİ MARKET SAYISI ARTACAK!

Vatandaşların birçok temel gıda ürününe rahatça ulaşmalarını sağlamak için harekete geçildiği aktarıldı. Uygun fiyatlarla et ürünlerinin satılacağı Tarım Kredi şubelerinin sayısının artırılması için çalışmalar devam ediyor. 750 Tarım Kredi Kooperatifi şubesinin açılacağı ve dolap sayısının da artırılacağı ifade edildi. Et ürünleri neredeyse yarı fiyatına satılacak.  

O marketten yeni indirim hamlesi herkesi sevindirdi! Et ürünleri neredeyse yarı fiyatına düştü… ile ilgili etiketler Tarım Kredi Tarım ve Orman Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.