O magandalar yakalandı

İstanbul'un çeşitli ilçelerinde asker uğurlaması yapan gruplar, sergiledikleri hareketlerle trafiği tehlikeye düşürmüş ve havaya ateş açarak çevreye rahatsızlık vermişti. Vatandaşlar tarafından tepki gören olaylara ilişkin İstanbul Valiliği, şüphelilerin yakalandığını açıkladı.

Valilik, "Arnavutköy, Bağcılar, Esenyurt, Maltepe ve Sarıyer İlçelerimizde yapılan asker uğurlamaları sırasında; sosyal mesafe kuralını ihlal eden, silahla havaya ateş açan ve trafik seyir ve güvenliğini tehlikeye düşüren şüpheliler İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce yakalanmıştır." ifadelerini kullandı. 

O magandalar yakalandı

ARAÇLAR TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Olaya karışan şahısların her birine ayrı ayrı Hıfzıssıhha Kanunu ve Karayolları Trafik Kanunu'na muhalefet nedeniyle idari para cezaları uygulandığı ve sürücü belgelerinin de geçici olarak geri alındığı belirtildi. Olaylarla ilgili 3 araç da trafikten men edildi. 

 

 

 

O magandalar yakalandı ile ilgili etiketler Korona Trafik İstanbul Valiliği şüpheliler yakalandı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.