O küçücük evden çıkan büyük yürekli adam! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı sudan içtiler...

Türkiye'deki ilk koronavirüs hastasını tedavi eden İstanbul Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü ve Genel Dahiliye Bilim Dalı Profesörü Cemil Taşçıoğlu, koronavirüs nedeniyle geçtiğimiz günlerde vefat etti. Adı, Okmeydanı Hastanesi'nde yaşatılacak olan Taşçıoğlu'nun oğlu Onur Taşçıoğlu, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Oğlu, paylaşımında Cemil Hoca'nın doğduğu evin fotoğrafına da yer verirken, önemli bir detay da ortaya çıktı...

 Türkiye'de ilk koronavirüs teşhisini koyan profesör olan Cemil Taşcıoğlu, geçtiğimiz günlerde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taşçıoğlu'nun adını yaşatmak için Okmeydanı Hastanesinin yeni adını Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi olarak açıkladı.

Cemil Hoca'nın oğlu Onur Taşçıoğlu, bugün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

"İSMİ ŞU AN TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK HASTANELERİNİN BİRİNDE"

Paylaşımında babasının doğduğu evin fotoğrafına yer veren Onur Taşçıoğlu, "Rahmetli babam derenin yanındaki bu evde doğmuş. Rize'de Güneysu köyünde küçük bir ev... O küçük evden çıkan büyük yürekli adamın ismi şu an Türkiye'nin en büyük hastanelerinin birinde. Hiçbir şey imkansız değildir" ifadelerini kullandı.

O küçücük evden çıkan büyük yürekli adam! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı sudan içtiler...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN HEMŞEHRİSİ

O paylaşımla, Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın memleketi olan Güneysu'da büyüdüğü ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taşçıoğlu'nun vefatının ardından şu mesajı paylaşmıştı:

 "Ülkemizin değerli bilim insanlarından Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’nun vefatından derin üzüntü duydum. Kıymetli hocamıza Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Koronavirüs'e karşı yürüttüğümüz mücadelenin kahramanları sağlık çalışanlarımıza başsağlığı diliyorum."

RİZE'DE İLK KARANTİNAYA ALINAN YERLERDEN BİRİ

Öte yandan Cemil Taşçıoğlu'nun büyüdüğü Güneysu beldesinin Selamet köyünün (Kanboz) koronavirüs nedeniyle ilk karantinaya alınan köylerden biri olduğu öğrenildi.

O küçücük evden çıkan büyük yürekli adam! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı sudan içtiler... ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Rize Recep Tayyip Erdoğan Güneysu Cemil Taşçıoğlu onur taşçıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.