O konuşmanın sonunda adı geçen 'bomba isim' kim?

SBK Holding'in firari patronu Sezgin Baran Korkmaz ile gazeteci Veyis Ateş arasında geçtiği öne sürülen telefon görüşmesi ile ilgili Sözcü yazarı Saygı Öztürk'ten flaş bir iddia geldi. Öztürk, konuşmanın sonuna doğru 'bomba bir ismin' de adının geçtiğini belirtti.

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, bugünkü 'O ses kaydında bomba isim var' başlıklı köşe yazısında, Sezgin Baran Korkmaz ile Veyis Ateş arasında geçtiği iddia edilen telefon görüşmesini yazdı.

"Ocak ayının ilk haftasında SBK Holding'le ilgili operasyon yapılıyordu. Korkmaz ile Veyis Ateş arasındaki konuşma da o operasyon günlerine rastlıyor. Konuşmayı, Korkmaz kayda almış." diyen Öztürk, şu ifadeleri kullandı:

"Korkmaz, 12 dakikalık ses kaydının 3 dakikalık bölümünü meslektaşımız Sevilay Yılman'a dinletmiş. İşte 10 milyon Euro istendiğine ilişkin konuşma, o üç dakikalık bölümde geçiyor."

"İSMİ GEÇEN BOMBA BİR İSİM..."

"Peki başka isim var mı?" diye soran Öztürk, "Evet var. O da konuşmanın sonuna doğru patlıyor. Çünkü, ismi geçen bomba bir isim…O kişinin para olayının içinde olup olmadığını tabii ki biz bilemeyiz." diye yazdı.

Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Öncelikle belirteyim, meslektaşımız Veyis Ateş, gerçek olup olmadığını henüz bilmediğimiz bir iddiayla karşı karşıya. Açıklama yapmadı. Sessizliği “Yapmıştır, o yüzden konuşmuyor” kanaatinin yaygınlaşmasına neden oldu. Sezgin Baran Korkmaz'la uğraşan “Lobi”, “Klik” olduğunu bildiğine göre, Veyis Ateş, kimin adına 10 milyon Euro istediğini de biliyor. Veyis Ateş'in, Sezgin Baran Korkmaz'ın açıklamaları sonucu kamuoyu “Namussuzluk” yapanın kim ya da kimler olduğunu da öğrenmiş olacak."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

O konuşmanın sonunda adı geçen 'bomba isim' kim? ile ilgili etiketler telefon Saygı Öztürk veyis ateş sezgin baran korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.