O Kız Zeynep gerçekte kimdir? Dilin Döğer kimdir, kaç yaşında, nereli?

O Kız dizisi Zeynep karakteri; 20’li yaşlarda olan ve maddi imkansızlıkların yanı sıra ağır sorumlulukların altına giren ve yaşamını sıradan bir şekilde sürdüren kızdır. Peki, O Kız Zeynep gerçekte kimdir?

O Kız Zeynep karakteri; Sıkıcı ve bir o kadar da kısıtlı yaşamı süresince sıra dışı bir doğum hikayesi nedeniyle 5 yaş çocuğu zekasına sahip babasının hem kızı hem de annesidir. Fedakarlık anlamında hayatını sadece babasına adayan ve haftada bir gün halası yerine ev işleri için gittiği Ozan için kalbi atmaktadır.

O KIZ ZEYNEP KİMDİR?

O Kız dizisinde Zeynep karakterini Dilin Döğer canlandırmaktadır. Babası ile çocuksu bir arkadaşlığı olan Zeynep bir gün halasının yerine şirket tarafından gönderildiği evde Ozan’ı görerek ona aşık olmuştur.

DİLİN DÖĞER KİMDİR?

27 yaşında olan Dilin Döğer, 22 Şubat 1995 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. Aslen de Diyarbakırlı olan Döğer, çocukluk yıllarını burada geçirirken Tan Sağtürk’ün ilk bale okuluna gitmiş ve akabinde de ilk sahne tecrübesine Anadolu Ateşi ile kavuşmuştur.

O Kız Zeynep gerçekte kimdir? Dilin Döğer kimdir, kaç yaşında, nereli?

İlk, orta ve lise eğitimini Mersin’de tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun olan Döğer, Maydonoz Ajans ile çalışmaya başlamış ve ilk iş olarak reklam filmlerinde boy göstermiştir. Ex Aşkım adlı dijital bir dizide kariyerine adım atan güzel oyuncu 2022 yılında da Goodnight Soldier adlı sinema filminde oynamıştır.

Şimdiler Kanal D ekranlarında yayınlanan O Kız adlı dizide Zeynep karakterini canlandıran Dilin Döğer, Instagram’da dilindoger adlı hesabı kullanmaktadır.

DİLİN DÖĞER OYNADIĞI DİZİLER

• 2021 - Ex Aşkım (Dizi)
• 2022 - Goodnight Soldier (Film)
• 2022 - O Kız (Dizi)

O Kız Zeynep gerçekte kimdir? Dilin Döğer kimdir, kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler dilin döğer
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.