O Kız hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

O Kız dizisi Kanal D ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Başrollerinde Erkan Petekkaya ile Dilin Döğer’in oynadığı O Kız yayın günleri ve saati merak ediliyor. Peki, O Kız dizisi hangi günler oynuyor?

Kanal D ekranlarının yeni sezon dizilerinden O Kız, her bölümü ile yakından takip ediliyor. Başrollerinde Erkan Petekkaya ile Dilin Döğer’in yer aldığı O Kız dizisi reyting rekorları kırıyor. 5 yaşında bir çocuğun duygusuna ve zekasına sahip olan babası ile yaşam mücadelesine giren Zeynep’in hikayesini anlatan o Kız dizisi oldukça seviliyor.

O Kız Dizisi Hangi Günler Yayınlanıyor?

Başrollerinde Erkan Petekkaya ile Dilin Döğer’in oynadığı O Kız dizisi Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanıyor.

O Kız hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

O Kız Dizisi Saat Kaçta Başlıyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Erkan Petekkaya ile Dilin Döğer’in yer aldığı O Kız dizisi Çarşamba akşamlarında saat 20.00’da başlıyor.

O Kız 3. Bölüm Özeti

Sitare ise ajansta işlerin kötüye gitmesi nedeniyle deliye dönmüştür. Bu kötü durumun içinden çıkabilmek için Zeynep’e bir teklifte bulunacaktır. Ve Ozan da ne kadar istemese de onunla birlikte hareket etmek zorundadır. Sitare Zeynep’e kızın bütün problemlerini çözme vaadiyle özel bir teklifte bulunur.

Yaşadığı olaylar Zeynep’i çaresizliğe sürüklemiştir. Vereceği karar herkesin hayatını değiştirecektir.

O Kız hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler O Kız
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.