O Kız Dizisinde Zeynep Başkasının Kızı Çıktı! O Kız Yeni Bölümde Neler Olacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanan O Kız dizisi 7. bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ancak O Kız dizisi seyircisinin neredeyse tamamı tek bir konuda hemfikir oldu. Zeynep'in gerçek babasının Kadir olmadığını düşünen milyonlarca izleyici O Kız dizisi yeni bölümde nelerin olacağını merak ediyor.

O Kız 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer'in rol aldığı O Kız dizisi yeni bölümleriyle heyecanı tavan yapmaya devam ediyor. Hasta bir baba olan Kadir'in kızı Zeynep ve Ozan arasında geçen olayları konu alan dizinin yönetmenliğini Özlem Günhan yapıyor.

O KIZ DİZİSİNDE ZEYNEP'İN BABASI KİM?

Dizinin seyircisi her Çarşamba bir konuda aynı düşüncede. O da şu ki Kadir Zeynep'in gerçek babası değil. Bu düşünce O Kız geçmiş bölümlerinde yaşanan bir sahneyle ilgili oldu. Ancak ilerleyen bölümler neleri getirir, senaryoda nasıl bir değişiklik olur, hep beraber göreceğiz.

İşte O Kız 7. bölüm fragmanı

 

O Kız Dizisinde Zeynep Başkasının Kızı Çıktı! O Kız Yeni Bölümde Neler Olacak? ile ilgili etiketler O Kız Dizisi Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.