O Kız 9. bölüm izle

O Kız 9. bölüm izlenmek için 16 Kasım akşamında yayında. Çarşamba akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan O Kız son bölümü dizi bitiminde Youtube platformundan izlenebilecek.

O Kız 9. bölüm izlenmek için Çarşamba akşamlarında yayında. Başrollerinde Erkan Petekkaya ile Dilin Döğer’in oynadığı O Kız dizisinin son bölümünde; Ozan ve Zeynep arasında sürpriz bir gelişme yaşanıyor.

O Kız 9. Bölüm Özeti

Sitare, ortaya çıkan gerçekler karşısında Doruk’a teslim olmuştur. Doruk, ortaya çıkan gerçekler ile birlikte Sitare’nin hayatını alt üst edecektir. Doruk ile iş birliği içerisine giren Ozan, gizemli bir anlaşma için el sıkışmış ve Sitare’ye meydan okuma planlarını çoktan yapmıştır. Bu planlar karşısında Sitare’nin hamlesi daha büyük olacaktır.

O Kız 9. bölüm full izle

Ozan’ın Zeynep’e karşı ortaya çıkan duyguları ise Doruk ile arasındaki iş birliğini rekabete dönüştürecektir. Zeynep’in de Ozan’a karşı ortaya çıkan duygularıyla birlikte kartlar yeniden dağılacaktır. Kapalıçarşı kalabalığın ortasından ‘Meleğini’ gören Kadir, kızını annesiyle tanıştırmak için var gücüyle Melek’in peşindedir.

O Kız 9. Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

O Kız 9. bölüm izle ile ilgili etiketler O Kız Dizisi Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.