O kitabın sayfaları Yasin Börü'nün kanlarını silemez!

PKK'nın kirli yüzünü perdelemek için yıllarca, sözde "kadın özgürlük savaşçılarını" kullanarak romantik bir tablo çizmeye çalışan ABD basını bu kez de Selahattin Demirtaş için kollarını sıvadı.

Sex and the City dizisinin ünlü oyuncusu Sarah Jessica Parker, cezaevindeki HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın kitabının tanıtımı için üstün oyunculuk yeteneklerini sergiledi.

Parker, Selahattin Demirtaş'ın İngilizceye çevrilen kitabının reklamını yapmak için, yağmurlu bir New York gününde elindeki kitabı çantasına koymadan taşıdı.

"REKLAM YAPMIYORMUŞUM GİBİ ÇEK"

Hatta ünlü oyuncu daha da ileri giderek, kapaktaki yazı okunabilsin diye kitabı parmak uçları ile tutarak "Reklam yapmıyormuşum gibi çek" pozu verdi.

 KAMERALARI GÖRÜNCE KAPAĞI ÇEVİRDİ

 Parker'ın merdivenden inerken gazetecileri fark etmesinin ardından kitabın kapağını özenle objektiflere doğru çevirmesi sosyal medyada "Reklam yapıyor" yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

O kitabın sayfalarının, hangi dilde, kaç baskı yapılırsa yapılsın, 6-7 Ekim olayları sırasında vahşice katledilen Yasin Börü'nün, Demirtaş'ın ellerine bulaşan kanını silmeye yetmeyeceğine yönelik ifadeler kullanıldı.

İşte o anlar:

O kitabın sayfaları Yasin Börü'nün kanlarını silemez!

O kitabın sayfaları Yasin Börü'nün kanlarını silemez! - Resim : 2

O kitabın sayfaları Yasin Börü'nün kanlarını silemez! ile ilgili etiketler HDP Selahattin Demirtaş
GÜNÜN VİDEOSU

Tesla karşıtları Berlin'de Tesla fabrikasına saldırı başlattı!

Tesla karşıtları Almanya'daki Tesla fabrikası Giga Factory'ye saldırı başlattı.