O kentte marketlere korona düzenlemesi

Kütahya'da, tam kapanma sürecinde marketlerdeki ayakkabı, kırtasiye, züccaciye, hırdavat ve giyecek ürünlerinin satışına, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla kısıtlama getirildi. Bu ürünleri satan işletmelerin 17 Mayıs'a kadar kapalı olması nedeniyle marketlerdeki reyonlarında yoğunluk olabileceği değerlendirildi. Buna göre kısıtlama bitene kadar söz konusu reyonların önüne bant çekilecek.

İl Hıfzıssıhha Kurulu, 17 Mayıs pazartesi günü saat 05.00'e kadar sürecek tam kapanma döneminde il genelinde alınması gereken ilave tedbirleri değerlendirdi.

AYAKKABI, KIRTASİYE, ZÜCCACİYE VE GİYECEK SATILMAYACAK

İlave tedbirlere ilişkin toplantıda alınan kararda ayakkabı, kırtasiye, züccaciye, hırdavat ve giyecek satan işletmeler İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı doğrultusunda kapalı olduğundan, marketlerde bu ürünler için müşteri yoğunluğu olabileceği belirtildi. Bu doğrultuda, salgın riskinin azaltılması amacıyla açık olan marketlerde ayakkabı, kırtasiye, züccaciye, hırdavat ve giyecek satışı yapılan reyonların veya bu ürünlerin bulunduğu katların tam kapanma sürecinin bitimine kadar önlerine bant çekilerek satışa kapatılmasına karar verildi.

Alınan karar, resmi yazıyla kentteki marketlere tebliğ edildi.

O kentte marketlere korona düzenlemesi ile ilgili etiketler Kütahya market Korona tedbir kısıtlama
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.