O 'kedicik'in annesi ünlü bir oyuncu çıktı!

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın 'kedicik' olarak adlandırılan kadın müridleri arasında yer alan Aslı Süme Efeoğlu'nun annesi İnci Şen'in ünlü bir oyuncu olduğu ortaya çıktı.

Yeşilçam'ın usta oyuncuları Ali Şen ile Mürvet Şen'in üç çocuğundan biri olan 65 yaşındaki İnci Şen, İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden mezun oldu. Aile mesleği oyunculuktan 42 yaşına kadar uzak kalan İnci Şen, 1995'te hatıra olması amacıyla Çiçek Taksi'de 'taksi müşterisi' olarak kameraların karşısına geçti.

O 'kedicik'in annesi ünlü bir oyuncu çıktı!

Rolü çok kısa olsa da oyunculuktan büyük bir keyif alan İnci Şen, 'Ayrılsak da Beraberiz' ile profesyonelliğe adım attı.

O 'kedicik'in annesi ünlü bir oyuncu çıktı! - Resim : 2

2001'den sonra oyunculuk kariyerinde büyük sıçrama yapan Şen, 2017'ye kadar 13 sinema filminde ve 30 televizyon dizisinde rol aldı.

O 'kedicik'in annesi ünlü bir oyuncu çıktı! - Resim : 3

Aslı Süme Efeoğlu, sosyal medya hesabından Adnan Oktar ile ilgili fotoğraf ve yazıdan oluşan birçok paylaşım yapmıştı.

 

O 'kedicik'in annesi ünlü bir oyuncu çıktı! ile ilgili etiketler Kedicik Şener Şen yeğeni aslı süme efeoğlu annesi inci şen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.