"O kasetleri izleyelim!"... Meral Akşener hakkında şok iddia!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek bugünkü köşe yazısında Ülkücü camiada çok ses getirecek iddialar ortaya attı! Çiçek, Meral Akşener'i bu kez "kasetlerle" vurdu!

Türkgün yazarı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek'in hedefinde bugün yine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener vardı.

Akşener'e çok ağır suçlamalarda bulunan Çiçek, İYİ Parti liderinin Ülkücü camiaya yönelik çirkin ifadeler kullandığını öne sürdü.

"Ülkücülere hangi diyeti ödedin Heval Abla?" başlığını taşıyan yazısında, Meral Akşener’in Ülkücüleri “aşağılayan, küçümseyen, horlayan konuşmalarına” çok sayıda şahit bulunduğunu belirten Çiçek, İYİ Parti'nin kurucularından olan, ancak daha sonra partiden istifa eden milletvekili İsmail Ok'un şu sözlerini köşesine taşıdı;

“Akşener’e şu soruyu sordum. Biz CHP ile ittifakız. Ama CHP’nin de görülüyor ki HDP ile bir iş birliği var. Dolayısıyla ben bundan rahatsızlık duyuyorum, bunu kabul edemem ve bunu devam ettiremem dedim. Sayın Akşener de bunun üzerine ‘1- Hâlâ yerel yönetim şeyini aşamamışsınız’ dedi. ‘2- Ülkücüler belediyelerden iş istemiyorum demiyor ama’ dedi. Ve bu söz benimle mezara gidecekti fakat söylüyorum; ‘Ülkücüler hiçbir şey üretmiyor’ dedi” açıklamasını yapmıştı. Hatta “Burada ifade edemeyeceğim Ülkücülere daha farklı aşağılayıcı sözleri oldu”

İsmail Ok'un bu çıkışını, “Bizim toplantılarımızın hepsi kamera ile kayıt altına alınıyordu. Bu bahsettiğim toplantının da video kayıtları var. Aksini iddia edip, ispatlarlarsa bağımsız milletvekilliğinden de istifa ederim” sözleriyle güçlendirdiğini belirten Çiçek, eski İYİ Parti milletvekili ve partinin mevcut yönetimine şöyle seslendi;

"O hâlde o toplantıların kasetlerini Koray Aydın ve Müsavat Dervişoğlu bizlere göndersin de izleyelim. Bakalım Meral Akşener Ülkücülere nasıl hakaretler etmiş, Ülkücüleri nasıl aşağılamış hepsini görelim."

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

 

"O kasetleri izleyelim!"... Meral Akşener hakkında şok iddia! ile ilgili etiketler Meral Akşener MHP İYİ Parti Ülkücü Yıldıray Çiçek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.