"O kadar yalnızdım ki bana hayat verdi!"

Görme engelliler için düzenlenen bir etkinlikte tanışan II. Dünya Savaşı gazisi Peter Van Zeller ve Nancy Bowstead 97 yaşında aşkı buldu.

İngiltere'nin Brington şehrinde yaşayan iki görme engelli II. Dünya Savaşı gazisi, 90'lı yaşlarında tekrar aşkı buldu ve günlerini birlikte yaşamaya yemin etti.

Her ikisi de 97 olan Peter Van Zeller ve Nancy Bowstead, geçtiğimiz yıl mayıs ayında görme engelliler yardım kurumunun eğitim ve rehabilitasyon merkezinde bir araya geldi.

"O kadar yalnızdım ki bana hayat verdi!"

"ELEKTRİK ÇARPMASI GİBİ OLDU"

 İlk dokunuşta aşkı hissettiğini anlatan Nancy, "Oturdum elimi koydum ve aramızda sanki bir elektrik çarpması gibi oldu" ifadelerini kullandı.

"O kadar yalnızdım ki bana hayat verdi!" - Resim : 2

"O KADAR YALNIZDIM Kİ..."

 Peter ise "Hayatımın kalanını birlikte geçirmek istediğim kadını buldum.O kadar yalnızdım ki bana hayat verdi." sözleriyle duygularını dile getirdi.

97 yaşındaki çift, 6 ay önce yakınlarının katılımıyla gerçekleşen bir törenle dünyaevine girdi. Evlilik teklifinin biraz zor gerçekleştiğini söyleyen Nancy, "Bana eğer oturursam bir daha kalkamam dedi. Bu yüzden dizlerinin üzerine çökmeden evlilik teklifi yaptı" dedi.

"O kadar yalnızdım ki bana hayat verdi!" - Resim : 3

"O kadar yalnızdım ki bana hayat verdi!" - Resim : 4

"O kadar yalnızdım ki bana hayat verdi!" ile ilgili etiketler İngiltere
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.