'O kadar tedbir alıyoruz, yaptığınıza bakın!'

İstanbul Sultangazi'de bir lokantanın açılışında bedava döner dağıtıldı. Açılışa gelen ve bedava döner almak isteyen vatandaşlar maskeyi de sosyal mesafeyi de adeta hiçe saydı. Lokantaya gelerek gördüğü manzara karşısında şoke olan polis ekipleri, "O kadar tedbir alıyoruz, yaptığınıza bakın" diyerek vatandaşlara isyan etti.

İstanbul Sultangazi'de lokanta açılışında bedava döner dağıtılınca sosyal mesafe ve maske takma kuralı hiçe sayıldı.

'O kadar tedbir alıyoruz, yaptığınıza bakın!'

NE MASKE NE MESAFE...

Bölgede yoğun kalabalığın oluştuğu ve sosyal mesafe ve maske takma kuralının hiçe sayılarak açılış yapıldığı ihbarını alan Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği’ne bağlı motorize Yunus polisi, olay yerine geldi. İş yeri sahibi ve çalışanlarının yanı sıra bedava döner almak isteyen çoğu kişinin maske takmadığı ve sosyal mesafe kuralına uymadığı görüldü.

'O kadar tedbir alıyoruz, yaptığınıza bakın!' - Resim : 2

"YAPTIĞINIZA BAKIN"

Gördüğü manzara karşısında şoke olan bir polis memuru, iş yeri sahibine, “Önce sağlık. O kadar tedbir alıyoruz. Sizin yaptığınıza bakın” diye isyan etti.

İçeride bulunanları dışarı çıkaran ekipler, iş yeri sahibini kurallara uyması yönünde uyardı. Ekipler, maskesi bulunmayanlara da maske dağıttı.

'O kadar tedbir alıyoruz, yaptığınıza bakın!' ile ilgili etiketler Sultangazi Koronavirüs maske sosyal mesafe bedava döner
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.