O isim artık Diriliş Ertuğrul'un kadrosunda!

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'un kadrosuna usta oyuncu Ogün Kaptanoğlu da dahil oldu.

Yayınlandığı günden itibaren reyting rekorlar kıran 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin oyuncu kadrosuna en son Karagül dizisinde gördüğümüz usta oyuncu Ogün Kaptanoğlu dahil oldu.

'TİTAN' KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Son olarak 'Karagül' ve 'Deli Gönül' dizileriyle ekranlara gelen Ogün Kaptanoğlu, 'Diriliş Ertuğrul' dizisinde' Titan' karakterini canlandıracak.

İMAJ DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ

'Titan' rolü için imaj değişikliğine giden usta oyuncu, 29 Kasım Çarşamba günü yayınlanacak bölüm ile izleyici karşısında olacak.

56b9dbf067b0a9544022b2bb

OGÜN KAPTANOĞLU KİMDİR?

Ogün Kaptanoğlu 1977 aralığında İzmir'de doğdu. İlk orta ve lise tahsilini İzmir'de tamamladı.Karşıyaka ve Tuborg kulüplerinde basketbol ve yüzme dallarında spor yaptı. Aynı dönemlerde ajanslarda altı sene modellik yaptı.

Televizyonlardan gelen tekliflerle iki ayrı konsept'te programlar sundu, bu dönemde üç ayrı reklam filminde rol aldı.

1998, 2000 seneleri içerisinde askerliğini yaptı.

2003 senesinde Hababam Sınıfı Merhaba sinema filminde rol aldı. Bunu takip eden Hababam Sınıfı sinema filmi serisinde yardımcı oyunculuğunu icra etti.

Bu dönemde oyunculuk mesleğini sürdürebilmek için İstanbul'a yerleşti ve farklı meslek guruplarında çalıştı.

Ulusal kanallarda, dizilerde oyunculuğunu sürdürdü. 2006 senesinde senarist Osman Dikiciler'in tavsiyesi üzerine yönetmen Aytan Gönülşen'nin Kardan Adamlar adlı sinema filminde Hazım Körmükçü ile ilk başrol oyunculuğu performansını gösterdi.

Bu film ile 2006 Antalya Film Festivalinde yarıştı, hemen akabinde Kartal Tibet'in yönetmenliğinde Amerikalılar Karadenizde adlı sinema filminde rol aldı.

Yine ulusal kanallarda bölüm oyunculuğunu sürdürmeye devam etti. İstiklal harp hikâyeleri adlı projelerde Şehit Şerife Bacı televizyon filminde başrol oynadı, yine aynı seri olan projede Karayılan adlı televizyon filminde rol aldı.

Son olarak ATV'de iki sezondur gösterimi süren Parmaklıklar Ardında dizisinde gardiyan Cengiz rolüyle görev almaya devam etmektedir. Ogün Kaptanoğlu'nun Annesi ve bir kız kardeşi vardır.Serbest dalış, dağcılık ve motor sporları hobileri ile ilgilenmektedir.

ogun-kaptanoglu-dirilis-ertugrul-da-10331900

O isim artık Diriliş Ertuğrul'un kadrosunda! ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul Engin Altan Düzyatan yeni oyuncu ogün kaptanoğlu trt1
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.