O ilimiz -30 dereceyi gördü: Dışarı çıkan vatandaşların kaş ve kirpikleri dondu!

Türkiye kar ve soğuk havanın etkisi altındayken Kars'ta Sibirya soğukları yaşanmaya devam ediyor. Hava sıcaklıklarının -30 dereceyi gördüğü Kars'ta dışarı çıkan vatandaşların kaş ve kirpikleri dondu. Hareket halindeki araçlar bile donarak çalışmazken, iş yerlerinin camları tamamen buz tuttu. İşte Kars'tan dondurucu soğuk görüntüleri...

Sibirya soğuklarının etkili olduğu Kars’ta termometreler eksi 30’u gösterdi. 

“KUZEY KUTBU'NDA YAŞASAK BU KADAR SOĞUK OLMAZDI”

Kış mevsiminin en soğuk gününün yaşandığı Kars’ta işe gitmek için dışarı çıkan vatandaşların kaş ve kirpikleri de dondu. Kars’ı Kuzey Kutbu'na benzeten bir vatandaş, “Vallahi hava çok güzel, yani öyle bir güzel ki Kuzey Kutbu'nda yaşasak bu kadar soğuk olmazdı” dedi.

O ilimiz -30 dereceyi gördü: Dışarı çıkan vatandaşların kaş ve kirpikleri dondu!

"1 AY DAHA BÖYLE SÜRECEK"

Hava sıcaklığının eksi 30 derece olduğunu ifade eden vatandaş, “Çok soğuk hava. Evden çıktım eski 30 derece, dondum. Çok soğuk, 1 ay daha böyle sürecek” diye konuştu.

O ilimiz -30 dereceyi gördü: Dışarı çıkan vatandaşların kaş ve kirpikleri dondu! - Resim : 2

SOKAK KÖPEĞİ KIRAĞI TUTTU

Sibirya soğuklarının etkili olduğu Kars’ta ağaçlar kırağı tuttu, Kars Çayı’ndan soğuğun şiddetiyle duman çıktı. Bir sokak köpeği ise adeta kırağı tuttu. Kars’ta gece hava sıcaklığı eksi 34 derece olurken, sabah saatlerinde termometreler eksi 30’u gösterdi. Soğukların önümüzdeki günlerde de etkili olacağı öğrenildi.

O ilimiz -30 dereceyi gördü: Dışarı çıkan vatandaşların kaş ve kirpikleri dondu! - Resim : 3

O ilimiz -30 dereceyi gördü: Dışarı çıkan vatandaşların kaş ve kirpikleri dondu! ile ilgili etiketler kar kış Kars sokak köpeği hava buz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.