O ilçede Atatürk için 2 kez saygı duruşu yapıldı! Vatandaşlardan tepki...

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde düzenlenen 10 Kasım töreninde siren 2 dakika erken çaldı. Duruma fark eden vatadaşlar tepki gösterirken 09:05'te ikinci kez saygı duruşunda bulunuldu.

Çanakkale, Bayramiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81'inci yıl dönümü münasebeti ile anma töreni gerçekleştirildi.

Sözcü'den Mehmet Andaç'ın haberine göre;  Törende, müdürlük tarafından yapılan teknik bir hatadan dolayı iki dakika erken saygı duruşu gerçekleşti. Durumun fark edilmesinin ardından saat 09.05'te ikinci bir saygı duruşunda bulunuldu. Yaşanan duruma çok sayıda vatandaş tepki gösterdi.

O ilçede Atatürk için 2 kez saygı duruşu yapıldı! Vatandaşlardan tepki...

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Anma töreninde yaşanan teknik sorun ile ilgili Çanakkale Valiliği soruşturma başlattıklarını duyurdu. Resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün ebediyete intikalinin 81. yılını anmak üzere ilçemizde tertip edilen Atatürk Anıtı'na çelenk sunma programında 09.05'te başlatılması gereken saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın zamanından önce başlatılması ve yaşanan olumsuzluklarla ilgili sorumlular hakkında soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" ifadelerini kullandı.

O ilçede Atatürk için 2 kez saygı duruşu yapıldı! Vatandaşlardan tepki... ile ilgili etiketler Çanakkale Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım Bayramiç
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.