O hatadan İbrahim Eren döndü... Türkiye yeniden Eurovision'da!

Türkiye, eski TRT Genel Müdürlerinden İbrahim Şahin'in ısrarları sonucu 2012 yılından sonra Eurovision yarışmalarına katılmama kararı almıştı. O hatadan TRT'nin yeni Genel Müdürü İbrahim Eren döndü... TRT 2018’deki yarışmaya katılacak. Türkiye’yi de Manga temsil edecek.

2012 yılından sonra Eurovision yarışmalarına katılmayan Türkiye, kararını verdi; Türkiye 2018’deki yarışmaya katılacak.

Türkiye’yi yarışmada Manga grubu temsil edecek.

Bu önemli haberin ipuçlarını saatler önce Manga grubu sosyal medya hesabından vermişti.

manga11

Manga daha önce 2010 yılında Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi kendisine ait olan "We Could Be The Same" ile temsil ederek 2. olmuştur.

Sertab Erener de 2003 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Every Way That I Can" adlı parçayla Türkiye'yi temsil etmiş ve birinci olmuştu.

O hatadan İbrahim Eren döndü... Türkiye yeniden Eurovision'da! ile ilgili etiketler Türkiye Eurovision TRT 2018 manga grubu Yarışma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.