"O hakemin yerinde Galatasaray yöneticisi olsa vicdanı el vermez"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, seçimli genel kurulda oy kullandıktan sonra dün oynanan Rizespor-Galatasaray maçı ve hakemler ile ilgili çok sert açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta yapılan Olağan Seçimli Genel Kurul'da oy kullandıktan sonra konuşan Fikret Orman, MHK, hakemler ve dün oynanan Rizespor-Galatasaray maçı ile ilgili çok sert konuştu.

MHK'nın sezon sonunda içlerindeki pislikleri temizlemesini isteyen Fikret Orman, dün oynana Rizespor-Galatasaray maçı için "O maçtaki hakemin yerinde Galatasaray yöneticisi olsa o kararlara vicdanı el vermez" dedi.

İşte Fikret Orman'ın sözleri:

"Mali genel kurul biraz elektrikli geçince ağzımdan istemediğim bir laf çıktı. Benim iki tane kızım var. Bütün bayanlardan özür diliyorum."

"Futbolu seyredilebilir hale getirmek bizim, teknik direktörlerin, futbolcuların ve hakemlerin işi. Maça çıkmadan, maçı kafasında oynayan hakemlerle bu lig seyredilmez."

"Hakemleri temizlemeden artık ortalıkta gezmesinler. Özellikle yaşlarını doldurmuş, kötü hakemlerin artık görev yapmaması gerekiyor. Artık 'VAR'dan kaç para alacağız, maçtan kaç para alacağız' derdindeler."

"VAR hakemi futbolu bilmiyor. Neden hakemi çağırdığını bilmiyor. Bizim kimseyle kişisel sorunumuz yok. Bir Aziz Bey vardı. O bizle uğraşıyordu biz de onla uğraştık."

"Telefon geliyor, 'Bülent'e maç verin'. Niye Bülent'e maç veriliyor. Beşiktaş'ı katletmiş, Türk futbolunu katletmiş."

"Federasyonu yönetenler de adam gibi yönetecek. Federasyon kimsenin zaman geçirme yeri değildir. Millet oradan güç bekliyor. Önümüzdeki Kulüpler Birliği toplantısında bunu konuşacağız."

"Bu hakemlerle bu lig daha fazla gitmez. MHK neden istifa etsin? Olayı düzeltsinler."

"O hakemin yerinde Galatasaray yöneticisi olsa vicdanı el vermez" ile ilgili etiketler Galatasaray Fikret Orman Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.