'S-400'leri neden aldık, Yunanistan bize mi saldıracak?'

Yunanistan ile Doğu Akdeniz'de yaşanan gerilim CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamaları gündeme getirdi. Türkiye'nin her gelişim hamlesinde olduğu gibi S-400'lere de karşı çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "S-400 niye alındı, bize kim saldıracak? Yunanistan’la mı kavga edeceğiz." demişti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Eylül 2019'da Türkiye'nin bölgedeki gücüne güç katan, ABD başta olmak üzere Batılı devletlerin şiddetle karşı çıkmaya çalıştıkları S-400 alımına ilişkin skandal açıklamalarda bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu ''S-400 niye alındı, bize kim saldıracak? Irak mı, İran mı bize saldıracak? Rusya mı bize saldıracak? Silahlar zaten onların. Yunanistan'la mı kavga edeceğiz'' sözleriyle dış politikadan bihaber olduğunu gözler önüne sermişti.

'S-400'leri neden aldık, Yunanistan bize mi saldıracak?' ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Yunanistan S-400

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.