"O gece hiçbir şeyi doğru yapmadık!"

Arnavuluk'u 4-1 yenen Fransa'da teknik direktör Deschamps, Türkiye'ye kaybettikleri maçı hafızasından silemediğini söyledi.

Fransa'nın EURO2020 Elemeleri'nde Arnavuluk'u 4-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından Didier Deschamps, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Arnavutluk maçını değerlendirerek sözlerine başlayan Didier Deschamps, Türkiye'de oynanan karşılaşma hakkında bir soru yöneltmesiyle "O maçı silemeyiz" ifadelerini kullandı.

"O MAÇI UNUTAMAYIZ, SİLEMEYİZ"

Deschamps, "Türkiye'de alınan yenilgi sonrası üst üste 2 maç kazanıldı. Oyuncuların reaksiyonundan memnun musunuz? Bu başarısızlık kesinlikle unutuldu mu?" sorusuna "O maçı unutamayız, silemeyiz. Ancak Andorra'da reaksiyon göstermiştik. Bu galibiyet, bizim yapamadıklarımızı telafi etmeyecek. O gece hiçbir şeyi doğru yapmadık. Arnavutluk karşısında ise alışkın olduğumuz gibi oynadık. Bu maçtan korkmadım çünkü şu an Eylül ayındayız. O maç ise Haziran ayında oynandı" dedi.

Türkiye, 8 Haziran'da oynana maçta Kaan Ayhan ve Cengiz Ünder'in golleriyle Fransa'yı 2-0 mağlup etmişti.

"O gece hiçbir şeyi doğru yapmadık!" ile ilgili etiketler Türkiye Arnavutluk Fransa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.