O gazete ile matbaasına kayyum atandı!

Özgürlükçü Demokrasi Gazetesi'nin Beyoğlu’nda bulunan merkez binası ve basımı yapılan matbaa polis tarafından basıldı. Gazeteye kayyum atandığı söylendi.

Sabah saatlerinde PKK’ya yakınlığıyla bilinen Özgürlükçü Demokrasi Gazetesi'nin, Beyoğlu’nda bulunan merkez binası ve basımı yapılan matbaa polis tarafından basıldı.

BirGün gazetesinin Mezopotamya Ajansı'nın geçtiği haberden aktardığına göre, TMSF görevlisinin avukatlara, "Engin Basın Yayın San. Tic. Ltd. Şti. bünyesinde çıkan Özgürlükçü Demokrasi Gazetesi’ne ve gazetenin basımının yapıldığı Gün Matbaacılık Reklam Film Basın Yayın Tanıtım San. Tic. Şti'ye kayyım atandığını" dediği belirtildi.

“GAZETE VE MATBAAYA KAYYUM ATANDI”

Ayrıca, TMSF görevlisinin kayyım atamasına ilişkin olarak herhangi bir bilgi veremeyeceği ve TMSF'den bilgi alınabileceği kaydedildi. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'ndan (TMSF) yetkili bir kişi kayyum olarak gazete ve matbaaya gönderildiği öğrenildi.

Öte yandan hem gazetede hem de matbaada arama yapıldığı ve bazı çalışanlarının gözaltına alındığı öğrenildi. Ancak gözaltına alınanların kimler olduğu ve kaç kişi oldukları henüz öğrenilemedi.

O gazete ile matbaasına kayyum atandı! ile ilgili etiketler kayyum Gözaltı özgürlükçü demokrasi gazetesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.