O fotoğrafı paylaşıp özür diledi!

Ünlü oyuncu Birce Akalay, evini ilaçlattıktan sonra ölü bulduğu iguana yavrusunun fotoğrafını paylaştı. Akay, paylaşımına "Kendi konforum için evi ilaçlattığıma bu kadar üzüleceğimi hiç tahmin etmezdim. Evrildiğimiz yere ihanetimiz gibi… Özür dilerim" notunu düştü.

7 Kocalı Hürmüz adlı tiyatro oyunuyla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan başarılı oyuncu Birce Akalay, sosyal medya hesabından bir özür notu paylaştı.

"BUGÜN KAPIMDA ÖLÜ BULDUM BU GÜZELLİĞİ"

Akalay, evinde ölü bulduğu bir iguana yavrusunun fotoğrafını paylaşarak "Bugün kapımda ölü buldum bu güzelliği.. Elleri dirsekleri bize ne kadar benziyor anlatamam… Iguana yavrusuymuş, kendi konforum için evi ilaçlattığıma bu kadar üzüleceğimi hiç tahmin etmezdim. Evrildiğimiz yere ihanetimiz gibi… Özür dilerim" notunu düştü.

O fotoğrafı paylaşıp özür diledi!

HAYRANLARINA YENİ SEZON MÜJDESİ VERMİŞTİ

Birce Akalay, geçen gün de yaptığı paylaşımda 7 Kocalı Hürmüz müzikali hakkında "Sıcak sıcak güzel haber verelim o zaman! Gönlümün Sultanı canım Hürmüz'üm... 3. Sezonda evimizde görüşmek üzere" diyerek hayranlarına güzel haberi vermişti.

O fotoğrafı paylaşıp özür diledi! ile ilgili etiketler Birce Akalay
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.