O da mezun oldu!

Kuruluşunun 20. yılını kutlayan Sabancı Üniversitesi Türkiye’nin ilk kapsamlı ve geniş katılımlı online mezuniyet törenini gerçekleştirdi. Törende mezun olan öğrenciler arasında ilginç bir isim de vardı. Üniversitesinin kurucusu merhum iş insanı Sakıp Sabancı'nın 5 Kasım 1997 yılında çekilen fotoğrafta kucağında tuttuğu Mustafa Yağız Dimici' de mezun olan öğrenciler arasında yerini aldı.

Sabancı Üniversitesi mezunlarının, mezun adaylarının ve öğretim üyelerinin video mesajlarıyla yer aldığı törende, her yıl Sakıp Sabancı’nın vasiyeti üzerine tamamı Sakıp Sabancı Fonu’ndan karşılanan özel bir ödüle layık görülen fakülte birincileri de açıklandı. 

1997 YILINDA FOTOĞRAF ÇEKTİRMİŞTİ 

Mezun olan öğrenciler arasında  ilginç bir isim de vardı. Üniversitesinin kurucusu merhum iş insanı Sakıp Sabancı'nın 5 Kasım 1997 yılında çekilen fotoğrafta kucağında tuttuğu Mustafa Yağız Dimici önceki gün gerçekleştirilen törende diplomasını aldı.

OKUMASINI DİLEDİ 

Sakıp Sabancı'nın, "Büyüdüğünde okuması dileğim ile" notunu yazarak, "Para Başarının Mükafatıdır" kitabını armağan ettiği Mustafa Yağız Dimici, Sabancı Üniversitesi'nin Yönetim Bilimleri Fakültesi'nden mezun oldu. 

O da mezun oldu! ile ilgili etiketler Sabancı Üniversitesi mezun
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.