O buluşma Volkan Demirel'in sonu oldu! Ali Koç biletini kesti... / ÖZEL

Fenerbahçe'de kaptan Volkan Demirel'in kadro dışı kalmasının yankıları sürerken, Demirel'in kadro dışı kalma sebebini SuperHaber açıklıyor. İşte Ali Koç'un Volkan Demirel'i kadro dışı bırakmasına sebep olan o görüşme ve detayları.

Ali Koç'un bizzat kendi kararı doğrultusunda kadro dışı bırakılan Fenerbahçe kaptanlarından Volkan Demirel'in kadro dışı bırakılma sebebi ortaya çıktı. 

Beykoz'da bir araya gelerek yemek yiyen Volkan Demirel, Aziz Yıldırım ve Rıdvan Dilmen'in bu görüşmesini öğrenen Ali Koç küplere bindi. Ayrıca görüşmede mekanın sahibi olan Murat Ülker'in de yer aldığı belirtildi.

Aziz Yıldırım, Volkan Demirel, Rıdvan Dilmen ve Murat Ülker arasında Beykoz'da gerçekleştirilen bu görüşmenin Ali Koç ve yönetimi tarafından öğrenilmesinin ardından bu kadro dışı operasyonunun yapıldığı ortaya çıktı.

SuperHaber ÖZEL

O buluşma Volkan Demirel'in sonu oldu! Ali Koç biletini kesti... / ÖZEL ile ilgili etiketler Ali Koç Volkan Demirel Aziz Yıldırım Murat Ülker Fenerbahçe kadro dışı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.