O banka duyurdu, 10 bin TL nakit desteği sadece şubat ayında verilecek!

Nakde ihtiyacı olanlar için 10 bin TL değerinde nakit ödemeler hazırlandı. Sadece şubat ayında geçerli olacak olan ödemeler kapsamında şartlar da belli oldu.

Bankaların müşterileri için gerçekleştirdiği kampanyalar kapsamında devam eden pek çok kampanya yer aldığı gibi; bu kampanyalara her geçen gün bir yenisi daha eklenmeye başlandı. Bu kapsamda özellikle yeni banka müşterilerine yönelik geliştirilen kampanyalar, vatandaşların nakit ihtiyacına ilaç gibi çare olur hale geldi. Bu kampanyalardan biri de Yapı ve Kredi Bankası’ndan duyuruldu.

Geçtiğimiz yılı yeni banka müşterilerine özel olarak pek çok kampanya ile geçiren Yapı ve Kredi Bankası, bu yıl da aynı şekilde yeni banka müşterilerine özel çok sayıda avantaj sağlamaya başladı. Bu avantajlar kapsamında 10 bin TL’ye varan destek ödemeleri sağlamaya başlamış olan Yapı ve Kredi Bankası, bu ödemeler kapsamından yararlanabilecek olan vatandaşları açıkladı.

YAPI VE KREDİ BANKASI’NDA 10 BİN TL DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLADI

Nakde ihtiyacı olan vatandaşlara çağrıda bulunan Yapı ve Kredi Bankası, Yapı Kredi Mobil’den müşteri olunması halinde 10 bin TL’ye kadar faizsiz ve taksitli bir şekilde nakit avans desteği vereceğini ilan etti. Sadece şubat ayı için bu kampanyayı düzenlemiş olan Yapı ve Kredi Bankası, kampanyanın 28 Şubat 2023 tarihinde sona ereceğini hatırlattı.

Düzenlediği kampanya kapsamından sadece ilk kez müşterisi olanları yararlandıracak olan Yapı ve Kredi Bankası, banka müşterisi olduktan sonra kredi kartı başvurusunu 15 gün içerisinde yapan kişilerin bu kampanya kapsamına gireceğini bildirdi. Aynı zamanda başvuruya onay olmayı da şart koşan Yapı ve Kredi Bankası, kredi kartı başvurularının onaylanmaması durumunda bu destekten yararlanılamayacağının altını çizdi.

GERİ ÖDEMELER 6 AYA KADAR UZATILABİLECEK

O banka duyurdu, 10 bin TL nakit desteği sadece şubat ayında verilecek!

Öte yandan kampanya kapsamında birtakım şartlar belirlemiş olan Yapı ve Kredi Bankası, bu şartları da ilan etti. Şartlara göre, kredi kartı onayını aldıktan sonra 7 gün içerisinde taksitli nakit avans başvuru yapılmasını zorunlu tutan Yapı ve Kredi Bankası, taksitli nakit avansın son kullanım tarihini ise 15 Mart 2023 olarak ilan etti.

Tüm bu şartlara ek olarak, vereceği taksitli nakit avans için azami bir vade süresi belirlemiş olan Yapı ve Kredi Bankası, bu süreyi 6 ay olarak duyurdu. Yapı Kredi Mobil, bireysel internet şubesi, müşteri iletişim merkezi veya ATM üzerinden taksitli nakit avans kullandırtabilecek olan Yapı ve Kredi Bankası, kampanyanın yalnızca bireysel kredi kartı başvurularında geçerli olduğunu ilan etti.

O banka duyurdu, 10 bin TL nakit desteği sadece şubat ayında verilecek! ile ilgili etiketler Yapı Kredi Bankası faiz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.