O banka, Ankara’dan 350 bin TL’ye daire, 500 bin TL’ye işyeri satışa çıkardı! İşte ilanları

Son zamanların en çok talep gören ilanlarından olan icralık konut ve işyeri ilanlarına her geçen gün bir yenisini daha ekleyen bankalar, fiyatları oldukça düşük tutmaya başladı. İşte Ankara icralık ilanlar…

Vatandaşların son zamanlarda ilgiyle takip ettiği icradan satışlar denince akla gelen ilk bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası’nda diğer tüm bankalarda olduğu gibi ilanlar artmaya başladı. Yeni yıl itibariyle icradan satışa çıkardığı bankaların listesini güncelleyen Türkiye İş Bankası, bu ilanların arasına Ankara’dan da yeni gayrimenkuller ekledi. Ankara’dan eklediği gayrimenkuller ile dikkat çeken Türkiye İş Bankası, gayrimenkullerin fiyatını uygun tuttu.

Vatandaşların daha uygun bir fiyat sunması nedeniyle daha çok tercih etmeye başladığı icralık gayrimenkuller arasına Türkiye İş Bankası’nın eklediği iki ayrı Ankara gayrimenkulü e-İhale ile satışa çıktı. Bu ilanlar için son derece uygun birer ihale başlangıç bedeli belirleyen Türkiye İş Bankası, bu bedelleri de duyurdu. Türkiye İş Bankası’nın yayınladığı ilanlar kısa sürede ilgi gördü. İşte o ilanlar…

TÜRKİYE İŞ BANKASI ANKARA’DAN DAİRE SATIŞA KOYDU

O banka, Ankara’dan 350 bin TL’ye daire, 500 bin TL’ye işyeri satışa çıkardı! İşte ilanları

Türkiye’nin dört bir yanından daire satışa çıkaran Türkiye İş Bankası, bu kez Ankara’dan bir daireyi satışa koydu. Ankara’dan satışa çıkardığı dairenin bir apartmanda yer aldığını bildiren Türkiye İş Bankası, dairenin konumunu Kahramankazan ilçesinin Kayı Mahallesi olarak işaret etti.

Genişliği 128 metrekare olan Türkiye İş Bankası’nın Ankara’daki dairesinin fiyatı da oldukça uygun bir şekilde belirlendi. Türkiye İş Bankası, Ankara’daki dairesi için 350 bin TL’lik bir ihale başlangıç bedeli istedi. Türkiye İş Bankası, bu daire için teklifleri de almaya başladı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI, ANKARA’DAN İŞYERİ SATIŞA ÇIKARDI

Türkiye İş Bankası’nın Ankara’dan satışa koyduğu tek gayrimenkul konut olmadı. Aynı zamanda bir iş merkezinden işyeri de satışa koyan Türkiye İş Bankası, işyerinin hem dükkan hem de mağaza olarak kullanıma uygun olduğunu bildirdi. Gata 2 iş merkezinde yer alan Türkiye İş Bankası’nın işyerinin Çankaya ilçesi Yıldızevler bölgesinde yer aldığı öğrenildi.

Satışa çıkardığı işyerinin genişliğini 39 metrekare olarak ilan eden Türkiye İş Bankası, bu işyerinin satışının ihale başlangıç bedelini de açıkladı. Türkiye İş Bankası’nın açıkladığı bedel ise 500 bin TL oldu.

O banka, Ankara’dan 350 bin TL’ye daire, 500 bin TL’ye işyeri satışa çıkardı! İşte ilanları ile ilgili etiketler İş Bankası gayrimenkul Ankara
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.