O anlar İYİ Parti grup toplantısında yaşandı: Kürsüden "Göklerden gelen bir karar olmadığını" söyledi

İYİ Parti'nin grup toplantısında yaşanan bir olay dikkat çekti. Toplantıda kürsüye çıkan Süleyman Kızıltaş "Göklerden gelen bir karar olmadığını" söyledi. Kızıltaş'ın sözlerine İYİ Partili isimlerin tepki göstermeyerek, her sözünü alkışlaması dikkat çekti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dünkü grup toplantısında kürsüye Süleyman Kızıltaş adlı bir genci kürsüye çıkarmıştı. Kürsüde KHK yurtları ve gençler konusunda konuşan Kızıltaş'ın suç dosyasının kabarık olduğu öğrenilmişti.

Kızıltaş'ın kürsüye çıkarak konuştuğu grup toplantısında yaşanan bir ayrıntı dikkat çekti. Süleyman Kızıltaş, kürsüde yaptığı konuşmada, "Bu ülkenin geleceği olarak anılan gençler korkular ve baskılardan dolayı sürekli boyum eğdirilmekte ve başlarını kaldırıp yukarı bakamamaktadırlar ki göklerden gelen bir karar olmadığını bunun bir yalan olduğunu anlasınlar" ifadelerini kullandı.

Kendisini milliyetçi-muhafazakar parti olarak tanımlayan İYİ Parti ve onun lideri Meral Akşener, Meclis çatısı altında "Göklerden gelen bir karar olmadığını" söyleyen bir üniversite öğrencisine tepki göstermediği gibi, bu öğrencinin her sözünü alkışlayıp, yücelttiler.

O anlar İYİ Parti grup toplantısında yaşandı: Kürsüden "Göklerden gelen bir karar olmadığını" söyledi ile ilgili etiketler İYİ Parti Süleyman Kızıltaş grup toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.