O an Çağlar Söyüncü de sahadaydı... Taraftar sahaya indi, futbolcuları yumrukladı

FA CUP'ta oynanan Nottingham Forest-Leicester City mücadelesinde şoke eden anlar yaşandı. Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün de sahada olduğu sırada tribünlerden yeşil sahaya inen bir taraftar Nottingham Forest'in oyuncularını yumruklamaya çalıştı. Maça damga vuran anlar büyük tepki çekti.

FA Cup'ta dün oynanan mücadelede Leicester City Nottingham Forest'e 4-1 mağlup oldu. Çağlar Söyüncü'nün de forma giydiği maçta Leicester City şoke eden bir mağlubiyet alırken, ortalık bir anda birbirine girdi. Üst üste gelen gollerin ardından sahaya giren bir Leicester City taraftarı, Nottingham Forest'in oyuncuları yumrukladı. O anlarda milli oyuncu Çağlar Söyüncü de sahadaydı.

O an Çağlar Söyüncü de sahadaydı... Taraftar sahaya indi, futbolcuları yumrukladı

Mynet'te yer alan habere göre, Stadyumda maçı izleyen taraftarlar bu inanılmaz görüntüleri kayda aldı. Bir taraftarın koşup kutlama yapan futbolculara saldırması skandal olarak nitelendirildi. Görevliler holiganı yakalamak için büyük çaba gösterse de holigan onlardan kurtuldu ve Nottingham Forest futbolcularına saldırdı.

O an Çağlar Söyüncü de sahadaydı... Taraftar sahaya indi, futbolcuları yumrukladı - Resim : 2

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ DE O ANLARDA SAHADAYDI

Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü de bu sahneler yaşanırken sahanın içindeydi. Yaşanan bu arbedenin ardından Leicester City futbolcuları da zor anlar yaşadı.

İngilizlerin efsane futbolcusu Gary Lineker de yaşananlara tepki göstererek 'Bu bir utanç, rezalet! O taraftar kimse Leicester City onu ömür boyu maçlarına almamalı.' dedi.

O an Çağlar Söyüncü de sahadaydı... Taraftar sahaya indi, futbolcuları yumrukladı - Resim : 3

 

 

O an Çağlar Söyüncü de sahadaydı... Taraftar sahaya indi, futbolcuları yumrukladı ile ilgili etiketler Leicester City Çağlar Söyüncü Nottingham Forest taraftar yumruk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.