'O alçağın vekilliği düşürülmeli, yargı önünde hesap vermeli'

MHP lideri Devlet Bahçeli, kadın cinayetlerine sıfır tolerans gösterilmesi gerektiğini belirterek cinsel taciz skandalıyla gündeme gelen HDP'li Tuma Çelik hakkında da sert ifadeler kullandı. Bahçeli, "O alçağın vekilliği düşürülmeli, yargı önünde hesap vermeli" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye'nin kanayan yarası kadına şiddet ve cinayetlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

MHP lideri, "Kadın cinayetlerine sıfır tolerans göstermeliyiz. Ailenin korunması ve kadına şiddetin önlenmesine dair kanunun eksiksiz ve tam uygulanması lazım" dedi.

Bahçeli, Pınar Gültekin cinayeti ile ilgili, ''Muğla’nın Ula İlçesinde yaşayan ve üniversite öğrencisi olan Pınar Gültekin’den beş gün haber alınamamıştı. Maalesef cansız bedeni bir ormanlık alanda bulunmuş.Üzüntümüz çok büyük. Yüreğim sızlıyor. Pınar evladımıza Allah’tan rahmet diliyor, ailesine sabır ve başsağlığı temennilerimi iletiyorum. Kadınlara uzanan melamet elleri, melanet emelleri tüm gücümle lanetliyorum. Pınar evladımızın katilinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum.'' dedi.

"YARGI ÖNÜNDE HESAP VERMELİ"

Adı cinsel taciz skandalına karışan Tuma Çelik ile ilgili de konuşan Bahçeli, "O alçağın vekilliği düşürülmeli, yargı önünde hesap vermeli" ifadelerini kullandı.

'O alçağın vekilliği düşürülmeli, yargı önünde hesap vermeli' ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Kadın Cinayetleri MHP Lideri Devlet Bahçeli Tuma Çelik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.