O akıma Yılmaz Morgül de katıldı! Havuz pozu olay oldu

Ünlü isimlerin tatilde paylaştığı mayolu ve bikinili pozlar sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında… Bu kez gündemdeki isim Yılmaz Morgül. Ünlü şarkıcı kaslı vücuduyla havuz başında poz verdi.

Sibel Can'ın (47) Çeşme tatilinde verdiği bikinili balkon pozu olay olmuştu...

qwrqqwwrrqwrqwr_1

Bu karelerin ardından Seda Sayan da (55) plajda fotoğraf çektirip Instagram’a yüklemişti.

qrqrwrqwqwr
Gülben Ergen (45) de vakit kaybetmedi. Mayosunun üzerine giydiği plaj elbisesiyle poz verip Instagram’a koydu.

qrwrqwrqwrqrqwr

Hülya Avşar ise dün bikinili pozunu takipçileriye paylaştı.

Bugün de Yılmaz Morgül havuz başı fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafın altına 'Bodrum. Güneş ile aşk' notunu düşen Yılmaz Morgül yine çok konuşulanlar arasına girdi.

qwrqwrqwrqwrqw

Pozları ve videoları ile sosyal medyada fenomen olan Yılmaz Morgül geçen günlerde Instagram'da atletli bir pozunu paylaşmıştı. Takipçileri çok şaşırmıştı.

qwrqwrqwrqwrqwr

''Dudaklarına dolgu mu yaptırdın?'', ''Bu ne hal?'', ''Atlet sana yakışmamış'' gibi eleştirel mesajlar yazılmış bu druma sinirlenen Yılmaz Morgül ise ''Yorumlar hakarete varırsa dava açacağım'' demişti.

werwertwtwetwet
Yaptığı Instagram paylaşımları ve kendine has tarzı ile gündemde olan Yılmaz Morgül, Survivor'a katılarak kariyerinde yeni bir çıkış elde etti.

O akıma Yılmaz Morgül de katıldı! Havuz pozu olay oldu ile ilgili etiketler Yılmaz Morgül Sibel Can Hülya Avşar Gülben Ergen bikinili poz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.