O aile, bonzaili mangal etini yedikten sonra yaşadıklarını anlattı

İstanbul'da, kekik sandığı sentetik uyuşturucuyu ete serpip bir yakınının ölümüne neden olan Aysel K., olay anını ''Eti yiyen fenalaştı. Oğlum 'Oku bizi anne çarpılıyoruz' dedi. Sonra ben de yere düştüm'' sözleriyle anlattı.

İstanbul Üsküdar'da, misafirlerine kekip sanıp sentetik uyuşturucu serptiği eti mangalda pişirerek yediren Aysel K. (56) İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nda şüpheli olarak ifade verdi.

''HAYATIMIN EN KÖTÜ GÜNÜYDÜ''

Sabah gazetesinden Ümit Uzun'un haberine göre, "Taksirle bir kişinin ölümü, birden fazla kişinin yaralanması"yla suçlanan Aysel K., etleri yedikten 10 dakika sonra herkesin bayıldığını belirterek "Hayatımın en kötü günüydü, kesinlikle kastım yoktur" dedi.

''TUHAF HAREKETLER YAPMAYA BAŞLADILAR''

Bahçede mangal için tahta topladığı sırada poşeti bulduğunu belirten Aysel K. "İçindekini dağ kekiği sanarak, etleri sosladık. Etleri yedikten 10 dakika sonra evdekiler halsizleşti. Tuhaf hareketler yapmaya başladılar. Oğlum yanıma gelerek 'Oku bizi anne çarpılıyoruz, bir şeyler oluyor' dedi. Sonra ben de yere düştüm. Ambulansla hastaneye kaldırıldık. Yaşananlardan dolayı üzgünüm, kasıtlı değildi. Ne biz ne de çocuklarım bu zararlı maddeyi kullanamayız. Bahçeme bırakanlardan şikayetçiyim" diye konuştu.

Olay, Aysel K. ile Cuma K. çiftinin evinde 27 Şubat'ta yaşanmıştı. 9 kişi zehirlenmiş, aile fertlerinden enişte Bayram Aktan (55) ölmüştü.

Polis, içi sentetik uyuşturucu dolu poşeti bahçeye kimin bıraktığını belirlemek için çevredeki kameraları inceliyor.

O aile, bonzaili mangal etini yedikten sonra yaşadıklarını anlattı ile ilgili etiketler bonzai mangal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.