"O adamı düğünümde istemiyorum!"

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, üç yıldır aşk yaşadığı Tolga Akış ile evlendi. Sanat dünyasından pek çok isim Bastık ve Akış'ın düğününe katıldı. Diğer taraftan Akış'ın, yaşadıkları bir olay nedeniyle Bastık'ın yakın arkadaşı olan ünlü şarkıcı Berkay'ın düğüne katılmasını istemediği ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, üç yıldır birlikte olduğu Tolga Akış ile çarşamba günü Alaçatı'da dünyaevine girdi. Düğüne, çiftin tüm yakın arkadaşları katıldı. Birçok ünlünün de davet edildiği nikaha sadece Bastık'ın yakın arkadaşı Berkay çağrılmadı.

"O adamı düğünümde istemiyorum!"

DAMATTAN VETO YEDİ

Yakın çevresine "Düğüne davet edilmediğimiz için gitmedik" diye yakınan Berkay'ın, Bastık'ın eşi Akış'tan veto yediği ortaya çıktı. Akış'ın aralarında geçen bir olay nedeniyle Berkay'ın düğüne katılmasını istemediği öğrenildi.

"O adamı düğünümde istemiyorum!" - Resim : 2

Kaynak: Sabah - Merve Yurtyapan

"O adamı düğünümde istemiyorum!" ile ilgili etiketler Berkay Şahin Zeynep Bastık Tolga Akış
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.